СПІВРОБІТНИЦТВО У РОЗВИТКУ СПОРТУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

13-15 жовтня 2017 р. у м. Нові-Сад (Сербія) було запрошено викладача кафедри іноземних мов Майбороду Римму Вадимівну здійснювати перекладацький супровід учасників спортивної команди Миколаївської області під час Чемпіонату Світу з самбо серед юніорів.
У Чемпіонаті Світу прийняли учать спортсмени з більше 35 країн: Великобританії, США, Німеччині, Італії, Чехії, Болгарії, Словенії, Сербії, Румунії, Болгарії, Польщі, Монголії, Білорусі, Росії, Молдови, Арменії, Грузії, Киргизької Республіки, Казахстану, Узбекестану та з багатьох інших. Збірна команда України проявила себе справжніми героями та виборола 4 срібні та 9 бронзових медалей. Наш миколаївський спортсмен Віталій Терент’єв став бронзовим призером Чемпіонату світу.
Миколаївська обласна федерація професійного дзюдо і дзюдзюцу висловила подяку Майбороді Р.В. за  професійно виконану роботу та сподівається на подальше співробітництво у справі розвитку спорту та залученні молоді до здорового способу життя, у здійсненні національно-патріотичного виховання та підвищенні культурного рівня спортсменів Миколаївської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *