Місія України – Мир

До Дня 31-ї річниці Незалежності України на Хрещатику була влаштована виставка знищеної українськими захисниками російської військової техніки. 

Міністр оборони Олексій Резніков зазначив, що мета цієї виставки — наочно продемонструвати лавину російського заліза, що несе смерть, яку зупинили наші воїни та нагадати усім, що війна не закінчена і наші захисники потребують нашої підтримки – підтримки всіх Українців.

Знищену російську техніку доставлено з різних регіонів України, де ворог здійснює військову агресію проти нас, українців – дітей, дорослих людей, проти художніх і культурних цінностей, проти наших міст, проти нашої країни.

Коли проходиш Хрещатиком і бачиш руйнівну силу виставлених експонатів, що несуть смерть в нашу мирну державу, розумієш, що це залізо вже нікого не вб’є і не зруйнує наші міста і села.

Серед відвідувачів виставки було чимало дітей з батьками, це дітей війни. Усі відвідувачі усвідомлюють, що агресор прийшов у нашу країну, але водночас відчувають єднання нації  та розуміють, що наші збройні сили це наша міцність, це наші мужні захисники, які зробили неймовірне – зупинили наступ ворога.

На виставці були представники іноземних ЗМІ мета яких, розповсюдження правдивої інформації, щодо  смертоносної ворожої техніки, що свідчить про підтримку нашої країни демократичним світом.

Тетяна Мироненко

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *