21 лютого – Міжнародний день рідної мови! Мова – наша зброя!

21 лютого – Міжнародний день рідної мови! Для філологів це не просто дата, а знакова подія, свято, що об‘єднує всіх, хто шанує рідне слово, усвідомлює його значущість як виразника єдності окремої спільноти. Красою нашої українськоії мови захоплюється майже весь світ, наша солов’іна дратує ворогів нашого незламного народу, тож плекаймо її духовну силу й міць, зберігаючи власну культурну самобутність і невичерпне розмаїття українського слова!

Мова – наша зброя, якою ми служимо народові, що нас породив, вигодував і виховав. Саме вона – наш щит, наша особливість, маркер, який визначає нашу неповторність. Українська мова могутня, глибинна. І кожне слово має свій відтінок: сум, радість, гумор, щедрість, щирість. Мова розчулює, закликає до боротьби, клекоче у ненависті до зла, несправедливості, насильства.
Плетіння маскувального оснащення для наших захисників й захисниць із кожним днем набуває ще більшого значення. Дякуємо студентам, викладачам, співробітникам університету, які об’єднуються у спільній справі. Ми щиро віримо в те, що закодоване гасло на цій сітці вбереже наших героїв від ворожих куль. Слава Україні!

Анастасія Єрмак

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *