Запрошуємо до участі у ІХ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Тенденції розвитку філологічної освіти в контексті інтеграції у європейський простір»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у ІХ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Тенденції розвитку філологічної освіти в контексті інтеграції у європейський простір», яка відбудеться   13-14 квітня 2023 р. в оф-лайн режимі.

Планується робота за напрямками:

  1. Методологічні аспекти навчання іноземних мов на основі сучасних інформаційних технологій.
  2. Актуальні проблеми дослідження германських мов та літератур.
  3. Переклад як компонент полілінгвальної комунікації.
  4. Тенденції розвитку української мовної особистості.
  5. Комунікація як фактор розвитку дитини з особливими освітніми потребами.

Робочі мови конференції:  українська, англійська

Форма участі: дистанційна.

До участі в конференції запрошуються науковці, аспіранти, здобувачі, магістранти.

Учасники конференції мають можливість безкоштовно опублікувати результати власних досліджень.  За результатами роботи конференції  буде підготовлено електронний збірник тез та його буде надіслано учасникам в електронному вигляді. Оргкомітет розглядатиме заявки та тези, отримані в електронному вигляді до 1 квітня 2023 року включно.

Для участі у конференції необхідно до 1 квітня 2023 року надіслати заявку на конференцію на електронну адресу a.solodkaya1967@gmail.com та тези на конференцію на електронну адресу sereda_iv71@ukr.net

Заявка на участь у конференції: 1.Прізвище, ім’я; 2. Посада; 3.Назва доповіді; 4.Назва секції.

Зміст тез повинен відповідати тематиці конференції. Мова тез – українська. У тезах повинні бути представлені такі рубрикації: назва тез, ПІБ автора(ів), ПІБ наукового керівника, назва організації, постановка проблеми, аналіз останніх досліджень, мета досліджень, результати досліджень, висновок, список джерел. Перед текстом доповіді курсивом подається анотація англійською мовою (3–5 речень) із переліком ключових слів. Посилання на літературу подаються в тексті у квадратних дужках, наприклад [1, с. 237]. Тези, які не відповідають вимогам, до друку не приймаються. Оформлення: розмір папера – А4, поля – 2,0×2,0×2,0×2,0 см, Times New Roman, 14 pt, інтервал – 1,5, відступ – 1,25 см, обсяг тез – до п’яти  повних сторінок. Публікація безкоштовна.

 Контакти оргкомітету:

доктор педагогічних наук,  професор кафедри германської філології Солодка Анжеліка Костянтинівна, a.solodkaya1967@gmail.com

кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології Мороз Тетяна Олександрівна, tatmoroz17@gmail.com

кандидат педагогічних наук, доцент кафедри спеціальної освіти Середа Ірина Валеріївна, sereda_iv71@ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *