Освіта надає базу знань, а університет – базу для подальшого зростання людини

07 березня 2023 року відбулася зустріч викладачів кафедри германської філології імені В.О. Сухомлинського з учнями 11-го класу Новоодеського ліцею № 4. Завідуюча кафедрою Мироненко Т. П. та викладачі кафедри доцент Добровольська Л.С., старші викладачі Щербакова О.Л. та Шевченко І.В., викладач Нікіфорчук С.С. розповіли учням про сучасне життя університету, який попри все плідно працює та готовий прийняти нових абітурієнтів у наступному навчальному році. Випускники дізналися про філологічний факультет та спеціальність «Англійська мова та література» та про можливості, які відкриваються перед вступниками: навчання за сучасними методами, участь у міжнародних грантах, можливість отримати паралельно диплом у Астонському університеті (Велика Британія).
Також на заході були присутні випускниця кафедри Савчук Анастасія, яка зараз плідно працює викладачем іноземних мов у ліцеї та студентка 4 курсу Мальченко Марина, яка вже рік як викладає німецьку мову у цьому ж ліцеї. Молоді вчителі поділились своїми незабутніми спогадами про студентське життя та щиро подякували за знання, здобуті на філологічному факультеті, які зараз дозволяють їм успішно працювати. Захід відбувся в теплій та дружній атмосфері.
Дуже вдячні Іваніної Тетяні Іванівні, вчителю методисту вищої категорії, за надану можливость провести цю зустріч. Випускники виразили бажання взяти участь у Дні відкритих дверей, який відбудеться 11 березня о 10:00.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *