Звітна конференція з мовної практики з основної мови

12 червня 2023 року відбулася звітня конференція з мовної практики у літньому оздоровчому таборі. Студенти 3 курсу денної та заочної форм навчання проходили педагогічно-мовленнєву практику з 15 травня по 10 червня. Цього року все здається новим та незбагненним, таке ж відчули і третьокурсники виконуючи теоретичні завдання для мовного табору. Їхніми цілями були створення різних діяльностей протягом 5 тижнів та поглибити знання, вміння та навички в умовах літнього оздоровчого закладу, де основною метою було вивчення англійської мови.
Студенти поділилися своїми здобутками та новими відчуттями. Для них це було вперше, і вони успішно змогли подужати новий формат педагогічно-мовленнєвої практики. Основними питаннями конференції були бажання студентів щось додати або змінити у методичних матеріалах для організації завдань. Проте, вони лише висловлювали свої позитивні думки стосовно цікавих активностей, способів та підходів до вивчення англійської мови шляхом ігрових методів. Таким чином, третьокурсники лише посилили впевненість у своїй майбутній професії та надали оцінку своїм набутим знанням, умінням та навичкам, які вони здобули протягом проходження мовної практики.
Доказом того, що учнівство впоралося із цілями та завданнями педагогічно-мовленнєвої практики служить результативно складена звітня документація, в якій хлопці та дівчата зазначили основні дані щодо організації виховного процесу та досягнень у виконанні мети практики. Для них, як для студентів-філологів, ця мовленнєва практика стала ще однією сходинкою для формування успішного професіонала-вчителя, який знає як організовувати роботу з дітьми та поширювати атмосферу навчання.
Олена Щербакова, ст. викладач кафедри германської філології

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *