Виховний захід до Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України

05 грудня 2023 року за підтримки викладачів кафедри германської філології О.Є. Дем’яненко, Д.В. Пустовойченко, Л.В. Айзікової, Р.В. Майбороди для студентів 3 курсу педагогічного та філологічного факультетів було проведено виховний захід  до Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України. Студенти спеціальності «Середня освіта (Історія)» ознайомили присутніх з історією цього свята.

Щороку 5 грудня відзначають Міжнародний день волонтера. Роль волонтерів в Україні зараз, під час війни, важко переоцінити. Волонтери – одні з тих, хто завжди стоїть за спиною військових та допомагає їм. Саме у цей складний час ми чітко усвідомлюємо, що сильна держава починаться із сильної армії та патріотичної молоді з великим почуттям гідності. Патріотизм сьогодні – це виклик сучасності, біль душі кожного свідомого українця.

6 грудня, в день ухвалення 1991 року Закону України «Про Збройні сили України», українці відзначають державне свято – День Збройних сил України – свято справжньої мужності, героїзму і відваги. День Збройних сил України –  свято, яке об’єднує всіх військовослужбовців країни, та тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави.

Надію українців неможливо здолати, тому що віримо в Збройні сили України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *