Методичний семінар із дослідником у галузі багатомовної освіти та CLIL Девідом Маршем

19 грудня поточного року відбувся методичний семінар, організований викладачами кафедри германської філології Тетяною Мироненко, Лесею Добровольською, Іриною Шевченко, Оленою Щербаковою з вчителями англійської мови міста Миколаєва та області з засновником предметно-мовного інтегрованого навчання (CLIL) Девідом Маршем. Тема семінару «Нові горизонти у навчанні мові» була присвячена сучасним питанням лінгводидактики: формування лінгвістичних і комунікативних компетенцій в процесі предметно-мовного інтегрованого навчання.

Девід Марш, дослідник у галузі багатомовної освіти, член Королівського товариства мистецтв Великої Британії, член Консультативної ради EduCluster Finland та директор Освітнього Центру «MED» у Фінляндії. Девід Марш працював з освітніми проектами у більш ніж 50 країнах світу. Наразі Девід Марш працює над трансформацією освіти у складних умовах, над розробкою освітніх практик для цифрової талановитої молоді та застосуванням штучного інтелекту у процесі навчання англійській мові.
Виступ Девіда Марша визвав жваве обговорення та дискусію.
У наступному році запланована низка семінарів присвячених застосуванню інноваційних технологій навчання іноземній мові на різних етапах навчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *