Студенти із Туркменістану відвідали Миколаївський обласний краєзнавчий музей

П’ятого червня на завершенні першого навчального року на факультеті іноземної філології Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського студенти із Туркменістану разом із кандидатом філологічних наук, доцентом Садовою Ганною Юріївною відвідали Миколаївський обласний краєзнавчий музей. Іноземні гости дізналися багато нових цікавих фактів про історію Миколаєва та життя його мешканців протягом 230 років. Саме стільки виконується нашому місту в цьому році.

Добра мовленнєва підготовка туркменської молоді, що успішно здійснює кафедра англійської мови і літератури, дозволила активно сприймати всю важливу та корисну інформацію про Україну та Миколаївську область російською мовою. Ознайомлення проходило у формі діалогу екскурсовода та зацікавлених та допитливих студентів.

На завершенні іноземні студенті подякували за організацію актуальної та цікавої екскурсії, що не лише збагатила їхні знання про місто Миколаїв, але й сприяла розвитку комунікативних здібностей з російської мови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *