ProfiFEST 2019

05 жовтня 2019 року на факультеті іноземної філології МНУ імені В.О. Сухомлинського відбувся ProfiFEST. Провідні викладачі та студенти в інформаційно-інтерактивній формі познайомили абітурієнтів зі спеціальностями факультету. Перед майбутніми студентами виступила декан факультету Тетяна Мороз, яка розповіла про переваги вступу на спеціальності факультету іноземної філології, ознайомила абітурієнтів з правилами прийому у 2020 році та відповіла на запитання.
Новий формат заходу надав можливість старшокласникам відчути себе студентами факультету іноземної філології і взяти участь у таких локаціях:
1. Майстер-клас ‘Let’s listen!”. Пробне аудіювання з англійської мови, під час якого абітурієнти ознайомитись з основними вимогами щодо такого виду мовленнєвої діяльності як аудіювання на ЗНО з англійської мови. (Модератори: доктор філософії в галузі освіти, доцент Щербакова О.Л., викладач кафедри англійської мови та літератури Рудичик О.М.)
2. Вікторина «Що ти знаєш про Німеччину?». Комунікативний захід німецькою мовою надав можливість взнати про визначні дати з історії Німеччини, та подивитися театралізовану сценку німецькою мовою. (Модератори: доктор філософіі в галузі гуманітарних наук, доцент кафедри германської філології та перекладу Водяна Л.В., Жебко Олександр, студент 4 курсу, Невестюк Олена, студентка магістратури).
3. До майстер-класу «Невербальні засоби комунікації» старшокласників запросила доктор філософії в галузі гуманітарних наук, доцент кафедри загальної та прикладної лінгвістики Желязкова В.В. (Модератори: Швець Ірина, студентка 4 курсу, Романів Юлія, студентка магістратури)
4. Брейн-ринг “What do you know about English speaking countries”. Комунікативний захід, завдяки якому майбутні студенти перевірили свої знання про англомовні країни. (Модератори: Янкірова Валерія і Орехов Дмитро, студенти 2 курсу спеціальності «Переклад»).
Координатором заходу виступила доцент кафедри англійської мови та літератури Ірина Шевченко.
Інтерактивний формат заходу дозволив майбутнім абітурієнтам набути впевненості у своїх знаннях та власних силах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *