ПРОБНЕ ЗНО 2020

Протягом лютого 2020 року на факультеті іноземної філології МНУ імені В.О. Сухомлинського відбулося пробне ЗНО з англійської, української та німецької мов для старшокласників м. Миколаєва і Миколаївської області. Учні мали можливість перевірити свій рівень знань та ступінь підготовки для проходження державного загального незалежного оцінювання у 2020 році.
Майбутнім абітурієнтам були запропоновані завдання з аудіювання, лексико-граматичні завдання, письмове завдання з англійської та німецької мов. Викладачі кафедри англійської мови і літератури (доц. Шевченко І.В., доц. Баркасі В.В., доц. Філіп`єва Т.І.,проф. Заскалєта С.Г., доц. Щербакова О.Л., доц. Чернега С.М., викл. Кордюк О.М., викл. Нікіфорчук С.С., викл. Рудичик О.М.), германської філології та перекладу (ст.викл. Кирилюк С.В., викл. Васіна І.В.), кафедри іноземних мов (викл. Майборода Р.В., викл. Пустовойченко Д.В.) надавали консультації щодо виконання завдань, поради з метою покращення підготовки учнів до ЗНО з англійської, німецької мов.
Правила нового правопису, цікаві випадки наголошення, пунктуаційні норми, цитати з творів українських письменників та ще багато “нестандартного” за допомогою викладачів кафедри загальної та прикладної лінгвістики (проф. Коч Н.В., доц. Василькової Н.І., доц. Желязкової В.В., доц. Бабій Ю.Б.) максимально наблизили учасників до реалій основної сесії ЗНО з української мови і літератури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *