Модернізація навчальної програми

У рамках реалізації європейських проектів Erasmus+ КА2 «Розвиток потенціалу підготовки учителів іноземної мови як шлях до впровадження багатомовної освіти та європейської інтеграції України (MultiEd)» 31 березня та 7 квітня 2021 року відбулися вебінари, присвячені обговоренню структури сілабусу для нового навчального курсу, що базується на методиці CLIL «Сultural Anthropology and Linguistic Diversity».

Модератором вебінарів виступила доктор Сью Гартон, професор з прикладної лінгвістики Астонського університету та почесний професор МНУ. В обговоренні взяли участь представники українських університетів – учасників проєкту MultiEd.

Партнери проєкту визначили мету, зміст та структуру нового курсу. Усі учасники дійшли висновку, що сучасною і доречною назвою курсу слід вважати «Мова, культура, суспільство». На наступних зустрічах учасники планують представити робочі розробки навчальних матеріалів для обговорення. Команду МНУ представляли викладачі кафедри англійської мови і літератури доктор філософії у галузі освіти Шевченко І.В. та доктор філософії у галузі освіти Щербакова О.Л.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *