Настановча онлайн-конференція з навчально-педагогічної практики з англійської мови

31 січня 2022 року відбулася настановча онлайн-конференція з навчально-педагогічної практики з англійської мови студентів IV курсу спеціальності 014.02 СО (Мова і література (англійська)) та виробничої практики для магістантів V курсу під загальним керівництвом проф. Т.П. Мироненко, доц. О.Л.Щербакової.
Навчально-педагогічна практика в школі з основної мови є складовою професійної підготовки фахівців і завершальним етапом практичної підготовки здобувачів вищої освіти до професійно-педагогічної діяльності. Основною метою практики є закріплення педагогічних навичок, здобутих під час навчання за освітнім ступенем “бакалавр”, вдосконалення фахових знань, формування вмінь застосовувати їх у навчально-виховному процесі.
Мета виробничої педагогічної практики магістрів – сприяти формуванню в студентів фахових компетентностей на основі здобутих теоретичних знань та їхнього зв`язку з практичними вміннями й навичками професійної діяльності; підготувати студентів до самостійного й ефективного виконання фахових функцій учителя англійської мови і літератури в сучасному закладі загальної середньої освіти.
Педагогічна та виробнича практики передбачені навчальним планом та освітньою програмою фахової підготовки зі спеціальності 014.021 СО (Англійська мова і література).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *