Звітна конференція з професійно-орієнтованої практики студентів спеціальності 014.021 Середня освіта. Англійська мова і література

29 квітня 2023 року відбулася звітня конференція з професійно-орієнтованої практики студентів ІІ курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 014 Середня освіта, спеціалізація: 014.021 Англійська мова і література.
Під час практики студенти 2 курсу мали можливість відвідувати уроки з англійської мови в режимі офлайн , ознайомиться з різними прийомами проведенням онлайн уроків; концепцією Нової Української Школи; навчально-виховною роботою вчителя англійської мови; освоїти Zoom платформу та онлайн-дошку.
Окрім того, студенти взяли участь у проведенні позакласної години за темою «Як треба поводити себе під час повітряної тривоги вдома або інших місцевостях». Зараз в нашій країні дуже тяжкі часи . Проходження практики в умовах воєнного стану дало студентам можливість зрозуміти, наскільки важливо бути готовим до будь-яких викликів, та перешкод. Але, як казав Бенджамін Блум, навчання в складних умовах – це як плавати проти течії, якщо ви зупинитесь, ви почнете рухатись назад.
Ми бажаємо нашим студентам успіху та натхнення у майбутньому навчанні . Окремо висловлюємо подяку нашим партнерам, методистам шкіл та адміністрації, які в цій важкий час знайшли можливість допомогти студентам зробити їх перші кроки на шляху оволодіння професією «вчитель».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *