ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ “МИТТЄВОСТІ ВІЙНИ”

19 жовтня студенти III курсу факультету іноземної філології відвідали презентацію книги «Миттєвості війни», яка проходила на базі кафедри військової підготовки МНУ ім. В.О.Сухомлинського. Книга являє собою збірку нарисів про миколаївців та мешканців області, які взяли участь у проведенні антитерористичної операції на Сході України.

Книга налічує 490 сторінок і структурно складається з декількох розділів. Перший — це біографічні нариси про героїв, які віддали своє життя захищаючи суверенітет та територіальну цілісність нашої держави. Другий — спогади учасників війни; третій описує волонтерський рух, останній містить перелік військовослужбовців Миколаївщини яких було посмертно відзначено урядовими нагородами. Авторами нарисів стали самі бійці, волонтери, журналісти, наукові працівники, письменники.

На презентації були присутні викладачі і випускники кафедри військової підготовки. Офіцери пройшли свою службу в зоні АТО та повернувшись стали героями держави і гордістю військової кафедри. Вони поділились зі студентами своїми згадками про службу. Герої розповідали про свої вчинки, які згодом стали подвигами нашого часу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *