ІНВЕСТУЙТЕ В МАЙБУТНЄ

Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського єднає студентів з метою відкривати нові світи, вчитися, поважати один одного, бути чесними у спілкуванні та взаємовідношеннях.
8 листопада 2020 року доцент кафедри англійської мови і літератури Олена Щербакова разом зі студенткою 2 курсу Анастасією Кондратюк провели надзвичайно важливий для випускників шкіл захід «Вибір професії за спеціальністю англійська мова і література філологічного факультету — крок у Майбутнє». У зустрічі брали участь старшокласники Куцурубського ЗЗСО І – ІІІ ст. ім. Т. Г. Шевченка .
Учні також познайомилися зі спеціальностями, за якими вони можуть навчатися в МНУ імені В.О. Сухомлинського. Відкрите спілкування викладача і студентки з учнями, відео та отримана інформація щодо обрання майбутньої спеціальності зацікавили випускників. Сподобалось учням дружнє спілкування з Анастасією Кондратюк про яскраве студентське життя наповнене відкриттям нових перспектив, знайомств, отриманням теоретичних і практичних сучасних знань, перспектив стажування за кордоном.
Викладачі факультету щиро дякують адміністрації Куцурубського ЗЗСО І – ІІІ ст. ім. Т. Г. Шевченка за чудову співпрацю.На изображении может находиться: 12 человек, люди стоят и в помещенииНа изображении может находиться: 1 человек, стоит и в помещенииНа изображении может находиться: 1 человек, сидит и в помещенииНа изображении может находиться: один или несколько человек и в помещенииНет описания фото.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *