Підготовка до ЗНО з англійської мови

13 лютого 2021 року викладачами кафедри англійської мови і літератури філологічного факультету МНУ імені В.О. Сухомлинського було проведено третє онлайн заняття у межах змішаного навчання для підготовки до ЗНО з англійської мови. На думку старшокласників, які планують складати ЗНО з англійської мови, читання є однією з найскладніших частин. Це пояснюється тим, що учні не обізнані, яку техніку використовувати при виконанні завдань на іспиті. Саме тому, доценти кафедри Щербакова О.Л. та Добровольська Л.С. розробили приклади завдань з частини “Читання” згідно до нормативних положень до Підготовки до ЗНО (osvita.ua) на встановлення відповідності, на визначення правильності чи неправільності твердження та на заповнення пропусків у тексті. Викладачі пояснили, що для різних видів завдань на читання необхідно використовувати певні стратегії: – швидкий перегляд і сканування тексту (Skimming and Scanning); – використання графічних органайзерів (Usage of graphic organizers); – швидке читання (Speed Reading).
З початку старшокласника було запропоновано зробити завдання спільно із викладачами із аналізом відповідей, щоб налаштувати їх на плідну співпрацю. Основна частина онлайн тренінгу була присвячена роботі з текстами та поясненню стратегій їхнього опрацювання. Старшокласники активно працювали, ставили питання і виконували запропоновані завдання.
Наступне заняття відбудеться 27 лютого об 11.00. Запрошуємо учнів 10-11 класів м. Миколаєва і Миколаївської області залучитись до онлайн занять і підготуватись до ЗНО з англійської мови.Возможно, это изображение (3 человека, в том числе Елена Щербакова и Леся Добровольская и текст)Возможно, это изображение в стиле аниме (3 человека, в том числе Елена Щербакова и Леся Добровольская и текст «11:49 лесядобровольская M максимк копеика черной маски Verkota 緒村 結村爱美南 A анаст марковська ольга»)Возможно, это изображение (4 человека, в том числе Елена Щербакова и Леся Добровольская и текст)Возможно, это изображение (3 человека, в том числе Елена Щербакова и Леся Добровольская и текст)Возможно, это изображение (4 человека, в том числе Елена Щербакова и Леся Добровольская и текст)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *